Rekord pro Linkin Park. Song In The End překonal miliardu zhlédnutí

Vydáno: 30.07.2020 10:10 - Dominik Tománek

Už dva roky zpět miliardu překonala hitovka Numb, teď se do klubu miliardářů přidal i song In The End.
Oficiální klip k "In The End" se na YouTube objevil až v říjnu 2009, tedy skoro dekádu po originálním releasu. Ale ani to nezabránilo fanoušků překonat tuto astronomickou číslovku a Linkin Park si tak připsali dalšího rekordmana.


"Zkoušeli jsem v takové malé místnosti v Hollywoodu a když říkám Hollywood, tak myslím tu nejhorší možnou část. V té době se to tam hemžilo prostitutkami a drogovými dealery," přiblížil začátky kapely Mike Shinoda v rozhovoru pro Rock Sound TV. "Bylo tam místo, kterému se říkalo čtecí centrum, protože vás tam údajně učili číst. Všechny knížky ale byly scientologické, což je docela strašidelný. No a přesně v té budově jsme měli zkušebnu. Psali jsem tam nové věci a pracovali na našich show. Jednou jsem se rozhodl, že tam zůstanu přes noc a ten večer jsem napsal In The End."

Chester Bennington zprvu song neměl rád a nechtěl ho vůbec na desku dát. "Jak moc jsem se mýlil? V ten moment jsem si řekl, že o tom vlastně vím úplný hovno a přenechal jsem to radši lidem, kteří měli talent vybrat song, který se lidem bude líbit." A evidentně se podařilo...


Linkin Park patří titulka červencového čísla. Uvnitř najdete šestistránkový příběh kultovního alba Hybrid Theory a taky dva plakáty. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.

Fakker 7/2020 Linkin Park




Linkin Park - In the End



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení