EXKLUZIVNĚ: Přeměna Tobiase Forgeho v Cardinala Copiu je úchvatná

Vydáno: 03.09.2020 09:00 - Zuzana Pallová

Fotit muzikanty na titulky časopisů, na plakáty anebo "jen" na promo fotky je práce snů. Své o tom ví i americký fotograf Jeremy Saffer, kterému se před objektivem ukázaly hvězdy jako Slipknot, Korn, Alice Cooper, Metallica, Ghost, Motionless In White, Megadeth, Suicide Silence a mraky dalších.
V rozhovoru pro aktuální číslo Fakkera jsme se Jeremyho ptali na nejzajímavější osobnosti, které měl možnost fotit. "Hodně zajímavé bylo pracovat s Tobiasem Forgem z Ghost. Přišel jako Tobias a byl sám sebou. Pak si nasadil masku a stal se z něj někdo úplně jiný. Lusknutím prstů se mu kompletně změnila osobnost. Nemluvil jako Tobias, mluvil jako Cardinal Copia. Tu proměnu jsem pozoroval s otevřenou pusou. Gesta, hlas... Všechno bylo jiné."

Ghost
Jeremy Saffer při práci


"Dál bych určitě zmínil taky Alice Coopera. Je to jeden z těch lidí, kteří mají Wikipedii v hlavě a tobě vybouchne mozek z toho, kolik toho o všem vědí. Kdyby existovala nějaká škola, kde by Alice učil, proseděl bych měsíce i roky v lavici."



Full rozhovor s Jeremym Safferem najdete v aktuálním Fakkerovi. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.

Jeremy Saffer F!




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení