VIDEO: Linkin Park v podání 266 muzikantů z 35 zemí

Vydáno: 18.08.2020 10:00 - Dominik Tománek

Více jak dvě stovky hudebníků a zpěváků na internetu spojily své síly a vytvořily monstrózní cover hitovky In The End od Linkin Park.
"Rok 2020 nám přinesl mnoho výzev, ale nás nemohl zastavit! Tentokrát se sjednotilo 266 muzikantů z 35 zemí a skoro všech kontinenty (kromě Antarktidy - což je fakt škoda!), aby zahráli 'In The End'. Hudebníci během karantény nahráli ve svých zemích více než 300 videí a tím nám pomohli zorganizovat první mezinárodní rocnkmob!" píše pod svým videem youtubový kanál RocknMob.


Je znát, že v Rusku Linkin Park naprosto milují, protože největší národnostní zastoupení mají právě oni. Objevuje se tam vlastně celý svět a nezapomnělo se ani na nás. Česko zde zastupuje Adam Francouz, sice je jediný, ale i tak to zahřeje u srdíčka.


Linkin Park patří titulka červencového čísla. Uvnitř najdete šestistránkový příběh kultovního alba Hybrid Theory a taky dva plakáty. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.

Fakker 7/2020 Linkin Park


In The End - Linkin Park. 266 musicians from 35 countries #QuarantineMob Rocknmob

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení