Ozzy, Sharon a Jack Osbournovi chystají novou TV show

Vydáno: 20.07.2020 15:00 - Dominik Šidlo

The Osbournes Want To Believe, jak rodinka show pojmenovala, bude první příležitostí, kdy se všichni tři sejdou v televizi od dob jejich ikonického MTV seriálu.
Nová televizní série, která poběží na Travel Channel, by měla mít osm dílů a hlavní náplní bude přezkoumávání paranormálních aktivit, ať už jde o duchy, Big Foota nebo UFO. V seriálu potom bude nerozlučné duo Ozzy a Sharon na jednotlivé ukázky reagovat.


"Moji rodiče vždycky žili na hraně, dokonce i co se týče nadpřirozených věcí. Jsem přesvědčen, že pouze neviděli dostatek důkazů, takže jim budu pouštět ty nejnevyvratitelnější stopáže zachycené na kameru, některé dokonce z mé osobní zkušenosti," komentuje Jack.






Určitě půjde o nesmírně vtipnou show. Otázkou je, jestli bude přijatelná i do obyčejných televizních kanálů přístupných nezletilým a rodinným. Vždyť známe Ozzyho a jeho reakce...


O princi temnoty, jeho aktuálním stavu a desce Ordinary Man jsme se věnovali v dubnovém čísle Fakkera. Najdete tu i další nálož (ne) věřitelných historek a taky tři unikátní fanouškovské plakáty. Ten je stále k sehnání na našem e-shopu.


Ozzy cover story 2020




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení