TRAILER: Dobrodružná cesta dvou kluků z Kolumbie na koncert Iron Maiden

Vydáno: 29.07.2020 08:05 - Jan Dlouhý

Sledujete hojně filmy? A máte rádi komediální drama? A ještě do toho všeho ujíždíte na metalu? Jestli jste odpověděli minimálně na dvě otázky ze tří kladně, pak vás už brzy čeká příjemné překvapení - lehce exotická podívaná The Night Of The Beast.
Impulsem ke vzniku snímku bylo první vystoupení Iron Maiden v Kolumbii, které se uskutečnilo v roce 2008.


To, že metalová legenda zahrála poprvé v jihoamerické zemi až po 33 letech kariéry, ale není tím nejzajímavějším. Tisíce fanoušků směřovalo do Bogoty, aby shlédlo něco, o čem se jim do té doby pouze zdálo. Mezi nimi i dvojice snílků Vargas a Chuki, která vyrostla v chudobě v ulicích hlavního města. Jejich strastiplná cesta na koncert je přitom složitější než nalezení ztracené archy Indianou Jonesem. Horko těžko dali dohromady peníze na lupen a ještě jim vstupenky na poslední chvíli někdo šlohl. Dostanou se na koncert? Uvidí Vargas a Chuki své hrdiny? Film je momentálně ve fází postprodukce, už brzy se dočká své oficiální premiéry.


Iron Maiden se na šesti stránkách věnujeme v letošním březnovém Fakkerovi. Nechybí ani plakát. Časopis seženete přes náš e-shop.


Iron Maiden F!



THE NIGHT OF THE BEAST International Trailer



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení