Ozzy kandiduje na prezidenta! Alespoň na svém merchi

Vydáno: 13.07.2020 14:00 - Dominik Tománek

Jak by vypadal svět, kdyby existovala čepice "Make Ozzy Great Again"? To nevíme. Zapomeňte ale na Trumpa nebo Bidena a kupte si nový "Ozzy For President" merch.
Pomalu a jistě se blíží prezidentské volby v USA, respektive primárky už začaly, ale v Americe je to holt zdlouhavý a složitý proces. Kromě klasických politických person se do boje o křeslo v Oválné pracovně zapojují i umělci. Například nedávno svou kandidaturu oznámil rapper Kanye West. Spousta jeho hudebních kolegů ho ale nebere moc vážně a tvrdí, že se jedná spíš o promyšlený marketing k novému albu.


K vlně vtipných Twitterů a obrázků se možná přidal i samotný Madman. Na Ozzyho stránkách se totiž nedávno objevil staronový prezidentský merchandise, jehož design byl poprvé použit v roce 1984. Kromě triček a mikin si tak můžete pořídit odznak nebo samolepku na auto. Tak honem na nákupy!

Ozzy Osbourne


Nutno dodat, že Ozzy měl v minulosti s Donaldem Trumpem menší spor. Minulý rok prezidenta společně s manželkou Sharon vyhlásil za použití hudby bez jeho svolení. "Nechceme, aby Trumpova (nebo jakákoliv jiná) kampaň používala hudbu Ozzyho Osbourna v politických reklamách nebo kampaních," vzkázali manželé.
 

Ozzy Osbourne - Ordinary Man (Official Music Video) ft. Elton John
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení