Mighty Sounds zná termín pro příští rok. Potvrzeno je 99 % letošního line-upu

Vydáno: 02.07.2020 14:50 - Petr Adámek

Šestnáctý ročník festivalu Mighty Sounds proběhne 9. - 11. července 2021 na letišti Aeroklubu Tábor. Pořadatelé zároveň ujišťují fanoušky, že drtivá většina kapel z line-upu pro rok 2020 již potvrdila svou účast i v roce 2021.
"Máme potvrzených 99 % kapel. Čekáme jen na finální potvrzení jednoho headlinera," prozradil nám před nedávnem v rozhovoru Kuba Siňor z crew Mighty Sounds a dodal: "Nálada je navzdory okolnostem velmi dobrá, snažíme se soustředit na aktivity, které nám pomohou přežít rok 2020. Na léto připravujeme akce menšího rázu a taky chystáme crowfundingovou kampaň, abychom zacelili díry v rozpočtu."

Do Tábora tedy za rok dorazí např. Royal Republic, Dropkick Murphys, Social Distortion, Crystal Lake, Anti-Flag, Being As An Ocean, Counterparts, Agnostic Front, Wolfbrigade a další.



Od 2. července 2020 jsou v předprodeji vstupenky s novým datem, nakupovat je můžete na webu festivalu. Vstupenky a vouchery do kempů a na parkoviště z předprodeje na rok 2020 zůstávají v platnosti.


S pořadateli Mighty Sounds a dalších velkých festivalů jsme pořídili obsáhlý rozhovor o letošní zmařené sezóně i stavu hudebního průmyslu v současné krizi. Článek najdete v dalším čísle časopisu, které vychází 31. července.


Mighty Sounds 2021



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení