Drew York: „Rage Against the Machine jsem poprvé viděl už v sedmi letech“

Vydáno: 08.07.2020 11:20 - Petr Adámek

Tvář, lépe řečeno ksicht amerických navztekanců Stray From the Path Drew York vyseknul pro naše červnové číslo desítku nahrávek, které ho v životě utvářely. V téhle TOP 10 pochopitelně nemohli chybět Rage Agaisnt the Machine.
"Rage Against the Machine tu prostě nemůžou chybět. Pro Stray From the Path byli samozřejmě obrovskou inspirací. Poprvé jsem je viděl na Woodstocku. Tehdy mi bylo asi sedm let, takže jsem vůbec netušil, která bije a co se kolem mě děje, chápeš. Ale už samotný pocit, že jsem u toho mohl být, byl cool. Z jejich reunionu jsem nadšenej, protože vyznávají ty samé hodnoty, které vyznáváme my, a taky jsem přesvědčenej, že svět kapelu jako RATM přesně v tuhle chvíli potřebuje. Nastal zkrátka perfektní čas, aby se vrátili. Strašně se těším, až je uvidím naživo. Jinak Prophets of Rage znám samozřejmě taky, viděl jsem je ve Francii na Downloadu, když jsme tam hráli. Byli skvělí! Stál jsem na kraji pódia, sledoval Toma Morella a bylo to naprosto ohromující! Z Prophets of Rage nejsem odvařený zdaleka tolik jako z Rage Agaisnt the Machine, ale mají můj respekt," povyprávěl Drew.



Celý rozhovor s Drewem najdete ve stále aktuálním, červnovém čísle Fakkera. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení