Linkin Park mají v rezervě nevydaný song s Chesterovým hlasem

Vydáno: 02.07.2020 08:00 - Dominik Šidlo

Mark Morton, Grey Daze a teď i samotná hlavní kapela Chestera Benningtona. Řeč je o nahraných, ale nikdy nevydaných písních s hlasem zesnulého Chestera.
Už dříve v tomto roce baskytarista Dave "Phoenix" Farell potvrdil, že před pandemií s Linkin Park pracovali na novém materiálu. Tady je ale ve hře vydání písně, kterou LP stvořili během éry posledního alba One More Light


Mělo by jít o song "Friendly Fire", který neprošel sítem a nakonec se na albu neobjevil. Vzhledem k době, kdy měl tento song vzniknout, se od ní dá očekávat popový zvuk. A dle slov Mikea Shinody asi nepůjde o jediný nevydaný vál: "Mixovali jsme víc písní, než kolik se jich objevilo na albu. Některé z nich jen proto, abychom věděli, jestli projdou všemi kritérii."

Tohle mluví za vše, Benningtonův hlas je zaznamenaný na neveřejných nahrávkách Linkin Park. Pravděpodobně ale ještě nějaký čas potrvá, než se dovíme víc, ba než dokonce uslyšíme novou nahrávku. Pozitivní ale je, že kapela prozatím setrvává jako celek a uvažuje o budoucích krocích.


O Linkin Park chystáme velký materiál do příštího čísla Fakkera. Kromě toho najdete v časopise hned dva jejich plakáty. V prodeji od 31. července.



From The Inside (Official Video) - Linkin Park

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení