VIDEO: Pouť Fall From Everest k překonání zlých snů započata

Vydáno: 26.06.2020 14:55 - Dominik Šidlo

Domácí Fall From Everest nejsou na scéně úplně neznámým jménem, přesto na jejich debutové album stále čekáme. Jeho vydání už je ale nadatováno a venku je první ukázka.
Skládání a nahrávání alba St. Nightmare's Day trvalo dva roky. Do toho ještě koronavirus a další sračky letošního roku. Kluky z FFE ale nezastaví nic, singlem "k." dávají své nasranosti volný průchod a stejně tak touhu jít dál.




Placka se ponese v temném duchu drog, násilí a emočních trápení. Krákoravý scream frontmana Jidáše tuto atmosféru dokonale podtrhuje, navíc je neutlumené zlo vidět i v klipu, o který se postarala kapelní máma Eliška Sedláčková, když svým aparátem mapovala tour FFE s maďarskými Down For Whatever.

St. Nightmare's Day vychází 13. září. Tohle datum si budeme každý rok připomínát pod taktovkou Fall From Everest jako den nočních můr. A ještě o měsíc a půl dřív, konkrétně 31. července si můžeme tuhle bombici poslechnout naživo v Divadle Archa v Praze. Everesti tu vystoupí společně s Velkatlusta0 a Lighthouse Keeper.


O Fall From Everest jsme psali v loňském červnovém Fakkerovi. Seženeš ho (nebo tvoje máma) v našem eshopu.

Fall From Everest F!




Fall From Everest - k. (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení