Corey Taylor se rozmluvil o chystané sólovce

Vydáno: 25.06.2020 19:50 - Dominik Tománek

Podle rozhovoru, který zpěvák Slipknot a Stone Sour poskytl Mosh Talks, se zdá, že půjde o trochu jinou věc, než jsme od Coreyho zvyklí.
"Nahlížím na to jako na futuristický throwback. Celé album je vlastně takový hybrid všech mých oblíbených žánrů. Je to moderní pohled na známé postupy, ale zároveň jsem desku prohnal šíleným filtrem. Všichni, kdo už to slyšeli, jsou z toho nadšený, takže se dost těším."


Kromě třinácti písniček nahráli zpěvák a jeho kapela (basák Jason Christopher, bubeník Dustin Schoenhofer a kytaristé Zach Throne a Christian Martucci) i pár coverů a akustické verze songů z alba. Corey zároveň přiblížil dva singly, které se chystá vydat. První bude "našlapaný song - suprový refrén a obrovský vibe", a druhý by měl být "singl z opačného spektra, který lidi uslyší a budou z toho zmatení."


Z Coreyho je znát, že si užil i proces nahrávání: "Za dva a půl týdne jsme udělali obrovské množství práce, i když jsme si původně mysleli, že nám to bude trvat aspoň dva měsíce. Jeden den jsme nahrávali song a když jsme to dodělali, řekli jsme si: 'Okay a co budeme dělat teď?' Všechno se to stalo tak rychle, je to šílený."


O všem důležitém kolem posledního alba Slipknot jsme psali na čtyřech stránkách v zářijovém Fakkerovi. Seženete ho v našem eshopu.

Slipknot F!



Corey Taylor - Wicked Game (Live at House of Blues 2015) HD




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení