V Kabinetu Múz bude „Zlá hudba moc nahlas“

Vydáno: 17.06.2020 07:55 - Tisková zpráva

Je libo pomalu nebo rychle? Slovy Rudiho Kopfrkingla ze Spalovače Mrtvol: "Snad obojí." Brněnský Kabinet Múz představuje novou koncertní sérii ZLÁ HUDBA MOC NAHLAS, jejíž název hovoří za vše! 18. června se v jejím rámci představí Gospel Of The Future + Kandar + Orban.
Všechny kapely, které okrášlí slavnostní první večer, pochází z relativně blízkého okolí, všechny však geografické i kulturní hranice svého regionu dalece a divoce přesahují!

Gospel Of The Future z Kojetína je základní kámen české sludge metalové scény, který se po období nečinnosti opět valí zpět na pódia. Během těch několika let byli sice v závodech v pomalosti předstiženi dalšími závodními šneky, v hrubé a nekompromisní inteniztě a hypnotické energii jejich setů si GOTF ale stále drží jedničku. Pro fanoušky neotesaných riffů Noothgrush, Eyehategod nebo High On Fire.

Brněnský horror grind core Kandar vytvoří symbolický protipól plíživému tempu a okultní atmosféře GOTF. Sestava členů mezinárodně zavedených grindových kapel Pigsty, Mincing Fury a řady dalších se pojmenovala podle hradu z filmu Evil Dead a určila tím budoucí směřování. Grindcorový uragán od profíků potěší všechny toxické mstitele!

Orban budou hájit zájmy brněnského punku, a to sypanicí v klasickém power-violence modelu - tedy 20 songů za 10 minut. Nepropásněte.
 


Gospel Of The Future


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení