Festival na internetu? Download přivítá System Of A Down, Iron Maiden i Kiss

Vydáno: 11.06.2020 14:10 - Dominik Tománek

Britský festival Download se letos v klasické formě z pochopitelných důvodů neuskuteční, a tak pořadatelé sáhli k originální variantě. Virtuální festival proběhne 12.-14. června a těšit se můžeme i na původní headlinery Kiss, System Of A Down nebo Iron Maiden.
Organizátoři slibují "hodiny muziky, speciálních rozhovorů, dosud neviděných vystoupení a mnohem více." Zároveň vyzývají online návštěvníky, aby si to doma udělali příjemné a naladili se na správnou atmosféru: "Fanoušci mohou postavit stan na zahradě, nosit Download merch, obléct se jako oblíbený hrdina a poslat fotky nebo videa - tento víkend je o fans a oslavě Download komunity."



Zdraví je samozřejmě důležité a pořadatelé to nezapomněli zmínit: "Rádi bychom připomněli abyste zůstali v bezpečí, doma a ochraňovali své zdraví - dodržujte odstupy a držte se vládních nařízeních." Takže pozor na to, moshpity v supermarketu bez roušky v ČR nechceme! Vysílat se bude na prakticky všech sociálních sítích, které budou fungovat jako pomyslné "stage".

Program je velmi nabitý a je zřejmé, že se tento víkend rozhodně nudit nebudete. Zde je seznam dalších kapel, které se na online Downloadu objeví: Alestorm, Alter Bridge, Babymetal, Baroness, Black Futures, Black Veil Brides, Bowling For Soup, Bush, Creeper, Deftones, Disturbed, Employed To Serve, Fozzy, Frank Carter & The Rattlesnakes, Funeral For A Friend, Gojira, Holding Absence, Killswitch Engage, Korn, Lacuna Coil, Loathe, Mastodon, Motionless In White, Periphery, Poppy, Powerwolf, Skillet, Steel Panther, The Darkness, The Hara, The Offspring, The Pretty Reckless, The Wildhearts, Theory, Twin Temple, Volbeat, Wage War and Wayward Sons.

WOW...!




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení