AUDIO: V podání Korn zní nu-metal sexy i akusticky

Vydáno: 09.06.2020 11:50 - Petr Adámek

Když během karantény nemáš do čeho píchnout, oblékni do slušivého akustického hávu některou ze svých písní. To si řekl i Jonathan Davis z Korn a výsledkem je intimní píseň "Can You Hear Me" z poslední desky The Nothing.
Jonathan své důvody natočit skladbu jen za doprovodu akustické kytary vysvětlil v rozhovoru pro SiriusXM "Prostě jsme si s pár klukama posílali data, jelikož jsme byli všichni zakopaný v našich barácích. A vznikla z toho tato verze, jež je úplně svlečená. A miluju to!"

Frontman Korn dále připomněl známou skladatelskou pravdu. "Naučil jsem se, že pokud je písnička dobrá, zní dobře v jakékoliv aranži. Pamatuju si, že producent Rick Rubin tvrdil, že dobrej song poznáš podle toho, že funguje i jen na kytaru a s vokálem." Ostatně není to poprvé, kdy si Korn přetvořili své skladby do akustických verzí - stačí vzpomenout na jejich album MTV Unplugged z roku 2007.




O doprovodnou kytaru a kompletní produkci se postaral Chris Collier. Skladba "Can You Here Me" původně vznikla už v roce 2014 během tour a dotýká se tématu depresí. Pro mě je to hodně speciální písnička. Moc mě těší, že lidi baví a doufám, že bude i v nové verzi," dodal Davis. Nás jo, co vás?


O Korn jsme se široce rozepsali do loňského záříjového čísla. Zpětně jej můžete koupit přes náš e-shop. V časáku najdete i plakát kapely.


Korn titulka 2019


Can You Hear Me (Acoustic)
 

Korn - Can You Hear Me (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení