VIDEO: Five Finger Death Punch natáčeli v karanténě, ale s humorem

Vydáno: 08.06.2020 12:35 - Petr Adámek

Five Finger Death Punch vypustili druhé video z letošní fošny F8. Klip k tracku "A Little Bit Off" se natáčel během karantény v opuštěných ulicích Las Vegas, které obvykle brázdí davy lidí.
Více ke vzniku videa prozradil kytarista Zoltan Bathory: "Náše nová deska F8 vyšla přesně v okamžiku, kdy COVID-19 udeřil do západního světa a veškerá pozornost se přirozeně upnula k zuřící pandemii. Dostali jsme se do obtížné situace, kdy jsme sice natočili pravděpodobně naše nejlepší album, na druhou stranu ale bylo necitlivé jej propagovat v situaci, kdy po světě umírali lidé, zavíraly se podniky a ekonomika šla do háje. Nakonec jsme se rozhodli udělat z tohoto videa snímek bezprecedentních časů a podtrhnout jej trochou humoru, abychom v těchto pochmurných časech trochu odlehčili," tvrdí Zoltan.



Nahrávka F8 vyšla v únoru a navazuje na předchozí počin And Justice For None. Po obsahové stránce se skladby dotýkají bitvy Ivana Moodyho se závislostí na alkoholu, jejími následky i úspěšnou léčbou. V březnu zpěvák oslavil dva roky abstinence.



Pětistránkový text o dlouhém a únavném boji Ivana Moodyho s chlastem a všech problémech, které mu způsobil, a taky originální plakát kapely najdete ve Fakkerovi 11/2017. Časák seženete v našem eshopu.

 
Fakker 11_2017


Five Finger Death Punch - A Little Bit Off (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení