Travis Barker prozradil, jak to bylo se zkoušením Nirvany

Vydáno: 07.06.2020 14:15 - Petr Adámek

Domácí korona-livestreamy přinesly uplynulé týdny a měsíce spoustu zábavných, neobyčejných i jinak skvělých momentů. Vysoko nad těmi všemi se ale tyčil jeden naprosto mimořádný. To když rapper Post Malone s dalšími třemi kumpány odehrál u sebe v baráku osmdesátiminutový tribute set Nirvany.
Byl u toho i bubeník Blink-182 Travis Barker. Ten nyní v rozhovoru pro Spin prozradil, jak to bylo se zkouškami. "Přijel jsem za Post Malonem den předem a celý set jsme si jednou projeli. Další den ještě jednou a pak jsme ho zahráli naostro. Skladby Nirvany nemůžeš zkoušet přespříliš, protože pak by ztratily svůj vibe. Celé to bylo hodně uvolněné. Šli jsme do toho s tím, že co se má stát, stane se."

Travis dále prozradil, že nedlouho poté, co společně skvěle zandali osmdesátiminutový "nirvanovský" set, se s Post Malonem sešel znovu, aby si zajamovali a zamakali na nové muzice. Těšíme se!

Práci na novém materiálu Blink-182 mezitím ohlásil i Travisův parťák z kapely Mark Hoppus. Tak aspoň k něčemu byla ta karanténa dobrá.



Mohl by být Post Malone nový frontmanem Nirvany? O tom píšeme v aktuálním, červnovém Fakkerovi. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.


Post Malone Travis Barker



Post Malone x Nirvana Tribute - Livestream
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení