Corey Taylor má hotovo. V tichosti nahrál 25 skladeb

Vydáno: 06.06.2020 18:10 - Petr Adámek

Náznaky o svojí chystané sólovce hází Corey Taylor do placu už pár měsíců. Aktuálně to vypadá, že koncertní pauza proces urychlila a že se nového materiálu dočkáme už brzo. Písničky už jsou prý natočené.
V rozhovoru pro We Are Hear's On The Air frontman Slipknot a Stone Sour prozradil: "Když se teď začíná vše zklidňovat, tajně jsem nahrál své první sólové album. Makal jsem na tom s kapelou, která se mnou roky hrála na mých sólo koncertech, a taky s lidmi, které znám věky." Konkrétně jde o basáka Jasona Christophera a bubeníka Dustina Schoenhofera z Walls Of Jericho, kytaristu Stone Sour Christiana Martucciho a dalšího kytaristu Zacha Throna. "Dělali jsme na tom všichni společně a během dvou a půl týdne jsme nahráli 25 songů. Je to boží!" doplnil Corey.



O rodící se nahrávce promluvil Corey už v loňském roce pro magazín Kerrang, ovšem ještě v době, než vzaly koncertní plány za své: "Dávám do kupy materiál pro nové album, které bych začal rád natáčet v roce 2021. Bude to naprosto nejlepší devadesátkové album. To je jediný způsob, jak bych ho popsal. Něco z toho reflektuje, jak jsem unavený a otrávený z vyčpělého rock'n'rollu, který poslední dobou slýchám. Potřebuju, aby mě muzika nakopala do koulí."

 

Corey Taylor - Snuff (Acoustic)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení