VIDEO: Deryck ze Sum 41 reaguje na násilí v USA

Vydáno: 01.06.2020 09:10 - Petr Adámek

Frontman Sum 41 Deryck Whibley cítil potřebu vyjádřit se k momentální vlně násilí v USA. Oprášil proto do akustického hávu starou skladbu "Still Waiting", původně namířenou proti prezidentu Georgi W. Bushovi a válce v Iráku.
"Když mi bylo 21, napsal jsem text, z kterého se stala píseň 'Still Waiting'. Tehdy mi to přišlo jako docela jednoduché prohlášení a doufal jsem, že se věci zlepší. Je znepokojující, že téměř o 20 let později je to ještě horší. Stejně jako mnozí z vás jsem zděšen tím, co se dělo v zemi minulý týden, a doufám, že společně můžeme začít měnit svět k lepšímu. Potřebujeme sdílet lásku a podporu více než kdy jindy," uvedl Deryck.


Sum 41 o sobě dali vědět už koncem května, když na streamovacích službách uveřejnili nevydanou hudbu a rarity z období alba
13 Voices (2016). Kromě toho měli fanoušci na 72 hodin možnost zakoupit limitovaný merch. Label Hopeless Records, u něhož Sum 41 vydávají, bude s podobnými akcemi pokračovat každý týden. V plánu jsou jejich další umělci: All Time Low, Neck Deep, Waterparks, We Are The In Crowd a další.


Sum 41 - Still Waiting [Live from Studio Mr. Biz]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení