VIDEO: Wayne Static straší i z hrobu

Vydáno: 29.05.2020 10:00 - Tomáš Bárta

Od smrti frontmana Static-X uplyne letos na podzim již šest let, Wayne Static však přesto nepřestává zlobit.
Kapela, která smrt svého nejvýraznějšího člena s ikonickým účesem a nezaměnitelným vokálním projevem přežila, vydává druhý singl z chystaného alba Project Regeneration. Skladba nazvaná "All These Years" obsahuje opět vokální stopy, které Wayne Static nazpíval k demo-verzím skladeb, které nakonec nebyly vybrány pro album Start a War, jež vyšlo v roce 2005.


Vydání celé desky Project Regeneration, které bylo původně ohlášeno na 29. května, bylo v odsunuto na 10. července. Proslýchá se přitom, že důvodem nebyly ani tak komplikace související s aktuální pandemií COVID-19, jako spíše snaha urovnat hrozící soudní při s bývalým kytaristou Static-X Trippem Eisenem, který si nárokuje spolu-autorství 12 skladeb z Waynovy pozůstalosti, s nimž nyní původní sestava Static-X disponuje.
Ať je to jak chce, takhle zní nefalšované evil disco!


O Static-X a všem zásadním kolem nich píšeme na třech stránkách v novém, červnovém Fakkerovi. A plakát kapely k tomu. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshopV prodeji od 2. června.


Static-X F!

Static-X - All These Years



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení