AUDIO: Kdosi poskládal dohromady všechna „me“ Jonathana Davise

Vydáno: 20.05.2020 12:50 - Dominik Tománek

Každý zpěvák má své charakteristické citoslovce nebo výkřik, který rád používá. Možná si vybavíte "Yeah!" Jamese Hetfielda z Metallik nebo typické "C'mon!" Freda Dursta z Limp Bizkit. A co Jonathan Davis a jeho "me"?
Uživatel YouTube Simon Skipper projel celou diskografii Korn a našel všechny "ME!", které Davis v průběhu své kariéry použil. Z materiálů vzniklo audio, které s trochou nadsázky působí, že je zpěvák vlastně dost egoistický. Pravda je ale jinde, Davis totiž do svých textů promítá svoje těžké dětství a osobní bolesti. Proto se slovo "me" objevuje tak často. Těšíme se, až někdo udělá podobné video se slovem "away".


Občas si člověk ani neuvědomí, že kapela/interpret nějaké takové slovo má. Ale na netu se vždy objeví někdo, kdo je napřed, a proto je podobných kompilací plný internet. Příkladem budiž Meshuggah a slovo "reality" nebo Opeth a "sorrow".


O Korn jsme se široce rozepsali do loňského záříjového čísla. Zpětně jej můžete koupit přes náš e-shop. V časáku najdete i plakát kapely.

Korn titulka 2019




Korn in 90 seconds



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení