Existují mimozemšťani? K objevům Toma DeLonga se vyjádřil i Donald Trump

Vydáno: 18.05.2020 19:30 - Dominik Tománek

Bývalý zpěvák a kytarista Blink-182 před pár lety spoluzaložil organizaci To The Stars Academy of Arts & Science's, která se věnuje ufologii. Práce se zúročila a Pentagon nedávno oficiálně publikoval jeho videa.
To The Stars Academy of Arts & Science's v posledních třech letech vypustili tři videa "neidentifikovatelných vzdušných jevů". Minulý rok americké námořnictvo potvrdilo jejich pravost, označení UFO se ale vyhýbají jako čert kříži. Nikdo totiž pořádně netuší, jestli se jedná o atmosférické jevy nebo hmotné objekty.


Dalším potvrzením pravosti je i vydání videí Pentagonem. "Po důkladném zhodnocení dospělo oddělní k názoru, že videa neodhalují žádné citlivé technologie, a proto mohou být oficiálně vydána. Tudíž nezasahuje do budoucího zkoumání neidentifikovatelných vzdušných jevů," oznámila mluvčí Pentagonu Sue Gough.

Kromě ministerstva obrany se k videím vyjádřil i americký prezident Donald Trump v rozhovoru pro ABC: "Lidé říkají, že viděli UFO. Věřím tomu? Ne tak úplně... Myslím, že moji nejlepší piloti by to věděli. Naši nejlepší piloti by to věděli. Takže uvidíme. Poctivě to sledujeme a vy to budete první, kdo to bude vědět."

Na celou situaci Tom samozřejmě pohotově zareagoval na svém Twitteru: "S ohledem na nejnovější události chci poděkovat všem držitelům akcií v To The Stars a za víru v nás. Dále se budeme snažit věnovat se technologii, hledat více odpovědí."

I kvůli Tomově iniciativě se povedlo rozjet #AliensExist na sociálních sítích. Jestli je název písničky od Blink-182 pravdivý, ukáže jen čas. Doufejme, že to bude brzy.


Pentagon officially releases 'UFO' videos




FLIR1: Official UAP Footage from the USG for Public Release

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení