VIDEO: Shinedown vybrali přes $ 300,000 pro boj s koronavirem

Vydáno: 26.05.2020 10:15 - Kamila Ungerová

Způsobům pomoci v boji s COVID-19 se meze nekladou. Američtí Shinedown vyrobili limitovanou edici triček, natočil lyric video k osm let starému songu a vybrali více než $ 300,000 pro humanitární organizaci.
Když američtí Shinedown v roce 2012 vydali své čtvrté studiové album Amaryllis, původně pro něj napsali také skladbu "Atlas Falls", ale na desku ji z neznámého důvodu nezařidili. Na počátku koronavirové krize k ní ale natočili lyric video, nechali vyrobit limitovanou edici stejnojmenných triček a obojí v balíčku prodávají za $ 50.

Výtěžek směřují rovnou na účet neziskové kalifornské humanitární organizace Direct Relief, která aktivně a velmi usilovně podporuje všechny, kteří s koronavirem bojují v první linii. 

Shinedown - Atlas Falls



Navzdory zubu času je text "Atlas Falls" nesmírně aktuální. Stal se morální podporou pro ty, které během karantény a sociální izolace zavalily pesimistické myšlenky. Shinedown texty, jež se vztahují ke skutečnému životu, zkrátka umí.

Po dva roky staré, ale současně velmi úspěšné desce Attention Attention je to další hudební počin, který se fanouškům zaryl hluboko pod kůži. Stahovali a kupovali jej tak usilovně, že se na iTunes vyšplhal na první pozici v kategorii Rock song. 

 

Shinedown - Atlas Falls (Official Lyric Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení