VIDEO: Danny Worsnop nazpíval intimní poctu Amy Winehouse

Vydáno: 19.05.2020 10:40 - Petr Adámek

Frontman Asking Alexandria se pochlubil vlastní verzí skladby "Back To Black" od zpěvačky Amy Winehouse. Má jít o jednu z písní série coverů, které Danny tvoří v čase domácí izolace.
"Chtěl jsem vzdát poctu některým písním a umělcům, které miluji a kteří mě inspirují, a Amy Winehouse je jedním z nich. Duše a upřímnost v její hudbě byla vždy něčím, co mě přitahovalo. Ocitnout se na jeden den v jejích botách a moct přetvořit jeden z jejích největších hitů s mým vlastním feelingem bylo skvělé. Amy, byla jsi skutečným umělcem v tom nejčistším slova smyslu. Obdivujeme tvoji vášeň a jedinečnost. Tvoji hudbu budeme mít navždy ve svých srdcích," vyjevil se Danny Worsnop.


Letos vydal Danny sólové tracky "Happy" a "Another You". Jeho vlastní tvorba se však u fanoušků Asking Alexandria ne vždy setkává s respektem a pochopením. "Spousta fanoušků Asking Alexandria hejtuje, když udělám něco, co v jejich očích neodpovídá představě o mně. Díky těmto skladbám mi buď více porozumí a naladí se na moji vlnu, anebo ne.
O ničem jinémto není," dodal Danny.

S Asking Alexandria vydal v polovině května novou řadovou desku Like a House On Fire a 6. listopadu ji s kapelou přijede představit do pražského Fora Karlín.



Danny Worsnop - Back To Black (Amy Winehouse)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení