Amy Lee překvapivě komentuje největší hit Evanescence

Vydáno: 14.05.2020 10:55 - Dominik Tománek

Zpěvačka Amy Lee z Evanescence v rozhovoru pro Music Week promluvila o svém vztahu k přelomové hitovkce "Bring Me To Life" z debutového alba Fallen. Láska na první pohled to prý nebyla.
Skoro každá větší kapela má svůj obrovský hit, který se ale postupem času ohraje a kapelu začne jednoduše štvát. Někdy song přestanou úplně hrát nebo ho na nějaký čas vyhodí z playlistu. V případě Amy Lee a pecky "Bring Me To Life" tomu ale bylo naopak.


Na začátku totiž song neměla příliš v oblibě a až postupem času si k němu vybudovala pozitivní vztah: "Teď jsem s písničkou v pohodě, ale na začátku to byl jeden z našich největších bojů - konkrétně ta rapová část. To, že jsme v našem první singlu měli mužského zpěváka, pro mě byl v mnoha ohledech prohraný boj. Nechtěla jsem totiž, aby si o nás lidi udělali mylný obrázek. Přece jenom, když vydáš první song, kde máš dva zpěváky, tak je to docela matoucí. Chtěla jsem, aby prvním singlem bylo 'Going Under'," prozradila Amy. "Pak všechno dopadlo skvěle a bylo z čeho se radovat, ale stejně jsem měla strach. Jsem vděčná za to, jak se to nakonec vyvinulo, protože 'Going Under' mělo úspěch a to samé 'My Immortal'."

Dnes už si zpěvačka k písničce našla pozitivní vztah. Další dobrou zprávou je, že se Evanescence chystají ještě letos vydat novou desku "The Bitter Truth".


Evanescence - Bring Me To Life (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení