Shawn Crahan ze Slipknot promluvil o smrti své dcery

Vydáno: 06.05.2020 09:55 - Dominik Tománek

Se smrtí blízkého člověka není jednoduché se vyrovnat. Své o tom ví i Shawn "Clown" Crahan ze Slipknot. V roce 2010 mu návykové substance vzaly blízkého kamaráda a spoluhráče Paula Graye a minulý rok přišel o svoji dceru.
Gabrielle Crahan byla jednou ze čtyř Clownových dětí a lidé ji popisovali jako srdečného a veselého člověka. Bohužel 18. května minulého roku v pouhých devatenácti letech zemřela, příčinou bylo nejspíš předávkování drogami. Nutno dodat, že to nikde nebylo oficiálně potvrzeno a jedná se o spekulaci, Gabrielle totiž dlouhou dobu bojovala se závislostí na drogách.


Podle všeho byla silnou bojovnicí a velmi se snažila závislost porazit, boj ale bohužel prohrála. "Bojovala opravdu statečně. Nezáleželo na tom kolikrát spadla, protože se vždycky zvedla. Kdyby po sobě chtěla zanechat nějakou vzpomínku, tak by to určitě bylo pomáhání slabším, snaha být empatický, a hlavně nikdy nevzdávat boj se závislostí," vyšlo v jejím nekrologu.

"Během krátké doby zemřelo dost lidí. Já a můj terapeut jsme se shodli, že vlastně ani nemám prostor truchlit nad lidmi, kteří pro mě hodně znamenali," řekl nedávno Shawn v rozhovoru pro Rolling Stone. "Před méně, než rokem jsem ztratil dceru. Omlouvám se, že to vytahuji, ale je to pro mě důležité. Jediný způsob, jak se přes to dostat, je ten, že o tom budu mluvit. Do teď jsem to tak nedělal, ale blíží se rok od toho, co se to stalo a já se na to psychicky připravuji."

24. května pak uplyne 10 let od smrti zmíněného basáka kapely Paula Graye.

V zářijovém Fakkerovi jsme na čtyřech stránkách psali o všem důležitém kolem posledního alba Slipknot. Časák seženete v našem eshopu.

Slipknot F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení