AUDIO: Namixovat My Chemical Romance a Metallicu? Skvělá úchylárna!

Vydáno: 04.05.2020 22:05 - Dominik Tománek

Internet byl vždy semeništěm ujetých věcí. Jedním z těchto fenoménů jsou mash-upy songů. Prostě vezmete dvě zdánlivě neslučitelné písničky a smícháte je dohromady. Občas se to povede a občas taky ne. V případě spojení My Chemical Romance a Metalliky ale můžeme mluvit o zdařilé fúzi.
Seděli jste někdy doma a přemýšleli, jak by zněli Emmure, kdyby se vokálů ujala Helena Vondráčková? My taky ne, ale podobná spojení na internetu vznikají čím dál častěji. Youtubera Williama Maranciho napadlo smíchat Metallicu a My Chemical Romance. Jejich hity Master Of Puppets a Welcome To The Black Parade vytvořil pro někoho lehce bizarní "emo thrash". Symfonický instrumentál od MCR doprovází hlas Jamese Hetfielda a my musíme uznat, že kdyby se kapely sešly na pódiu a tuhle verzi zahrály, tak bychom se vůbec nezlobili. Za nás palec nahoru!

Většina reakcí je pozitivních a někdy i vtipných: "Když chceš, aby tě tvoji metaloví kámoši přijali, ale uvnitř jsi stále emo," píše jeden z posluchačů.


Je vám to málo? Tady máte pár dalších tipů na spojení, která jsou dost neuvěřitelná, ale vlastně fungují skvěle. Ať už je to fúze Soundgarden a Green Day, Taylor Swift a Nine Inch Nails nebo třeba dalších My Chemical Romance a královny kýče Mariah Carey.


My Chemical Romance patří titulka květnového čísla. Uvnitř najdete šestistránkový článek, ultimátní quiz (nejen) pro fanoušky a taky palkát kapely. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.

Fakker 05/2020



My Chemical Romance - Welcome to the Black Parade But It's Master of Puppets By Metallica



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení