Cocotte Minute podrtí Palác Akropolis. Sledujte to doma z gauče

Vydáno: 24.04.2020 09:55 - Tisková zpráva

Již přes měsíc zavřený Palác Akropolis se v pátek 24. dubna opět na několik hodin otevře. Od 16 hodin až do půlnoci se v rámci události nazvané Art Maraton představí více jak dvacítka umělců, jejichž tvorbu budou diváci moci sledovat online z pohodlí a bezpečí svých domovů.
"Oslovili jsme hudebníky, kteří v Paláci Akropolis již hráli a kteří jsou součástí její dramaturgie, a přidali jsme k nim sekci autorského čtení. Vznikne tak celek, který bude mít nečekané spojitosti. Osobně se těším na působivou rozmanitost, jež vznikne", dodává ředitel Paláce Akropolis Petr Boháč.

Mezi největší tahouny patří nu-metalová kapela Cocotte Minute. "Vražte už teď kefíry na mrazák, protože f pátek to bude zllej mejdan! Naše světově proslavená chráněná dílna ve 21:00 vyšvihne nejjemnější výběr z našich ikonických ploužaků!" dodává k setu frontman Zeller. Koncertní část bude dále věnována kapelám a hudebním projektům jako Kittchen, Bratři, Never Sol, Clarinet Factory, Bára Zmeková, Malé zvíře a Moonspotter.

Série koncertů bude prokládána autorským čtením, kdy se s diváky o svoji literární tvorbu podělí Kamila Hladká, Miřenka Čechová, Apolena Rychlíková, Barbora Baronová, Martina Malinová, Magdalena Šipka a Libuše Jarcovjaková. Po čas celého maratonu diváky provede kulturní redaktorka z Českého rozhlasu Vltava Veronika Štefanová. Koupí vstupenky skrze GoOut, kterí jsou k dispozici už nyní, sledující podpoří přítomné umělce, mezi které bude veškerý výtěžek rozdělen.
 

Cocotte Minute - Czeko 2019 (Official Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení