Pijete whiskey? Ne? A co takhle od Slipknot?

Vydáno: 20.04.2020 14:05 - Dominik Tománek

Mít dneska se svojí kapelou vlastní značku alkoholu není nic neobvyklého. Jinak tomu není ani v případě Slipknot, kteří i minulý rok vstoupili na trh se svojí whiskey, jež se ale okamžitě vyprodala. Teď je opět v prodeji.
Vlastní pivo má dneska kde kdo, ovšem Slipknot (podobně jako Metallica nebo Motörhead) vsadili na tvrdší alkohol. Ve spolupráci s Cedar Ridge Distillery vytvořili whiskey, která si dokonce vysloužila velmi dobré hodnocení v časopise Forbes. Místní odborník na whiskey (že by práce snů?) Fred Minnick její chuť okomentoval následovně: "Je tam nádech lilie, kukuřice a karamelu, zároveň cítíme opékané marshmallow." Zní to divně? Možná ano, ale je nutné si pamatovat, že ty nejšílenější kombinace často bývají ty nejlepší!

Slipknot whiskey


O tom, proč si Slipknot vybrali zrovna Cedar Ridge Distillery, se rozmluvil jeden z nejstarších členů kapely Shawn "Clown" Crahan: "Slipknot a Cedar Ridge Distillery jsou dvě skupiny vychované v Iowě, které mají ve zvyku dělat věci kvalitně a s nasazením."



Doručení do České republiky bohužel možné není, ale pokud máte známé v Americe (případně ve vytipovaných zemích v Evropě), nic vám nebrání tenhle skvost ochutnat. Více informací najdete zde.



O všem důležitém kolem posledního alba Slipknot jsme psali na čtyřech stránkách v zářijovém Fakkerovi. Seženete ho v našem eshopu.

Slipknot F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení