Hollywood Undead vzpomínají na své kořeny: gangy, zbraně a násilí

Vydáno: 21.04.2020 11:40 - Dominik Tománek

Spousta slavných muzikantů díky hudbě doslova utekla hrobníkovi z lopaty. Své by o tom mohli vyprávět kluci z Hollywood Undead, kterým se jen tak tak povedlo opustit gangsterský život.
Jejich rodné Los Angeles se může z různých filmů a falešných představ zdát jako ideální místo pro život. V některých čtvrtích je ale realita hodně jinde - gangy, násilí a špína jsou tu na denním pořádku. "Když jsi do někoho třeba omylem vrazil na ulici, bylo dost pravděpodobný, že na tebe vytáhne bouchačku," vzpomíná na svoje divoké dětství J-Dog. Pro web Kerrangu vyzradil i několik dalších historek. "Každou noc jsi usínal za zvuků střelby, každej chodník byl posetej použitejma jehlama, sjetejma feťákama a někdy jsi narazil na ještě čerstvý mrtvoly. Bylo to divoký, ale taková byla realita."


Všechno špatný je k něčemu dobrý, a tak drsná realita stvořila kapelu. "Byli jsme mizerové, zapletli jsem se do věcí, do kterých jsme neměli," komentuje Jorel své spoluhráče z Hollywood Undead. Nutno dodat, že částečně se znali už od školky. "Některý lidi si možná myslej, že to je nějaká městská póza, ale nemůžeš bejt dál od pravdy. Sice nikoho nezatřelím jenom proto, že nám nevěří, ale každej by se měl přijít podívat do našeho hoodu, aby to viděl na vlastní oči," doplňuje Johny 3 Tears, který za držení zbraně strávil část dětství v pasťáku.

Jak už to tak bývá, byla prakticky každá noc jednou velkou kalbou. Na jednu nepovedenou J-Dog zavzpomínal: "Byla to taková ta klasická party v ghettu a najednou na nás týpci z gangu West Boulevard Crips vytáhli zbraně a chtěli nám ukrást naše vybavení."


V momentech, jako byl tento, už začínalo být jasné, že jestli chtějí prorazit, musejí se od života na ulici odprostit. "Pak jsem svoji pozornost od násilí, chlastu a dělání problémů přesunul k hudbě. V tý stejný době se to fakt zamotalo a jeden můj kámoš byl zavražděnej. Už to nebylo jako dřív."

Vydat se cestou hudby nebylo vždycky jednoduché, nedostatek peněz a jídla byl na denním pořádku. Trpělivost ale růže přináší a díky jejich nasranosti a schopnosti zůstat real se jim podařilo ve světe hudby prorazit.


Hollywood Undead živí nejen hudba, ale taky prodej marihuany, kterou sami legálně pěstují. Vše o businessu s trávou, úskalích pěstování, přednostech kouření trávy a samozřejmě i nějaké ty zhulenecké historky najdete v třístránkovém rozhovoru s Johnnym 3 Tearsem v dubnovém Fakkerovi. Časopis seženete do konce dubna v každé dobré trafice (najděte si tu nejbližší podle svého města nebo PSČ) anebo přes náš e-shop.


Hollywood Undead F!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení