Ice-T z Body Count: Moje dcerka growluje jak v Cannibal Corpse

Vydáno: 09.04.2020 19:55 - Ondra Weisbauer

Je to asi měsíc, co vyšla od Body Count zničující hardcorově rapová nálož zvaná Carnivore. Ta byla plná mnoha překvapení - coverem "Ace Of Spades" od Motörhead počínaje a spoluprací mnoha dalších umělců z metalové branže konče. Teď se frontman Ice-T rozpovídal o tvorbě celé desky pro Full Metal Jackie Radio.
Na celém počinu Carnivore se podíleli Jamey Jasta z Hatebreed, velký bubeník Dave Lombardo, Riley Gale z thrashových Power Trip i Amy Lee z Evanescence. Součástí desky jsou i dva původní songy Ice-T, "Colors" a "6 'N the Mornin'", v nové metalové verzi a cover Ace Of Spades z dílny Motörhead.

"Vždycky jsem měl na hudbě nejradši jamování - v hip-hopu se takhle za večer u mikráku vystřídá halda lidí a prostě to do sebe zapadá a je to ono. A stejně tak v rocku - není nic lepšího, než když se přidá na dopomoc kytarák nebo třeba bubeník, hned to má grády a je to o ničem jiném. Tak jsme si v kapele řekli: 'Koho jsme za ta léta potkali?' Nebylo to proto, že bychom se snažili mít větší fanouškovskou základnu, nebo tak. Jen jsme vzali pár lidí, se kterými si rozumíme a dali jsme to dokupy.


Myslím si, že metal můžete udělat fakt ze všeho. Má dcerka growluje její ABC, jako by to byli Cannibal Corpse. Když to dokáže ona, proč to nezkusit i my? Důvod proč jsme tyhle songy předělali je prostý. Kdykoli Body Count účinkuje, někdo v publiku řve 'Zahrajte Colors! Zahrajte 6 'N Mornin '!' Teď už budeme moct."


Body Count ft. Amy Lee - When I´m Gone



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení