VIDEO: Takhle dělají domácí Nature Trip muziku v Anglii

Vydáno: 30.03.2020 17:45 - Petr Adámek

V zimě 2018 se jihočeští Pilot Season z ničeho nic uložili k ledu. Tvůrčí dvojice Aleš a Ota následně odjela tvořit hudbu do Anglie. Později přibrali třetího do party - Víťu ze Self Talk - a konečně jsou venku první ukázky jejich snažení - dvojsingl "Grandsick" / "Parley".
Na začátku roku 2019 našli kluci nový domov na jižním pobřeží Anglie - v Brightonu. Od té doby budovali novou značku - Nature Trip. Na novém materiálu začali pracovat v Alešově malém pokoji, který později posloužil i jako studio pro konečné nahrávky. Své tracky poslali na mix do Berlína Alexu Adelhardtovi, kterého si vybrali díky jejich oblíbené poslední desce New Native, kterou Adelhardt produkoval. Trio nahrálo pět songů, které v první polovině roku postupně vyšle do světa. "Nebylo jednoduché věnovat se naplno hudbě a zároveň muset otročit v práci pro přežití, ale zde to je - náš první singl 'Grandsick' mluví o tom všem," říká kapela.

Nature Trip momentálně bookují koncerty a připravují se na živé hraní (ačkoliv se může zdát, že momentálně pro to není nejvhodnější doba). Jejich první potvrzená show proběhne na vyprodaném Rock for People 2020.

 

Nature Trip - Grandsick
 

Nature Trip - Parley



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení