AUDIO: Čerstvá královská nadílka od Fit for a King

Vydáno: 26.03.2020 09:10 - Jakub Kvizda

Zove se "Breaking the Mirror" a odhaluje výrazně veselejší tvář této pětice z Texasu oproti té, jíž byla až po okraj napěchovaná poslední studiovka Dark Skies. Bude líp!
Dva roky uběhly jako voda a američtí poctivci jsou zpátky s novou muzikou. Bližších zpráv o albové novince se zatím nedostává, ale vzhledem k tradici kapely lze očekávat její vydání v září nebo říjnu letošního roku. Breaking the Mirror představuje první ofiko vydaný kousek a ač jej někteří fandové zavrhli pro jeho přílišnou uživatelskou přívětivost, zas taková měkkotina to není. I když... v porovnání s taktéž novým songem "God of Fire", který již Fit for a King testují naživo (dokonce i s hostujícím Ryem z Crystal Lake), je to fakt skoro popík.

Kapela ještě v půlce března projížděla různé americké štace svého Dark Skies World Tour, jeho větší část ale musela být ze zřejmých důvodů přeložena. Od 8. května se sice na webu stále skví evropské turné, během něhož by byla možnost partičku vidět třeba v Košicích, můžeme ale skoro jistě očekávat přeložení i v tomto případě. Třeba se pak fiťáci chytnou za nos a přijedou i k nám.


Fit For A King - Breaking The Mirror (Lyric Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení