VIDEO: Dej si Architects v ruštině! Ты понимаешь?

Vydáno: 24.03.2020 09:40 - Petr Adámek

Emotivní pumelenici "Royal Beggers" britských metalcorových pionýrů Architects připomíná ruská umělkyně vystupující pod nicknamem Ai Mori. Její osobitý cover je fakin' epic!
Zpěvačce se do skladby podařilo promítnout veškeré emoce výrazu Sama Cartera v plné síle, její verze v ruštině si navíc zachovává původní obsahové sdělení. Originálu se hodně poctivě drží i zpracování videoklipu včetně krvavých plivanců a dalších detailů. Skvělá práce! Mrkněte na konci článku.


Ai Mori je na svém YouTubovém hodně aktivní a výběr umělců, jejichž skladby přetváří k obrazu svému velmi pestrý. V posledních měsících a týdnech vypustila vlastní verze písniček od Linkin Park, Green Day, The Pretty Reckless, ale třeba i popových hvězd jako Britney Spears, Katy Perry nebo Avril Lavigne. Sladkým bonbonkem je cover úvodní skladby ze soundtracku k Titanicu "My Heart Will Go On" od Celine Dion. Tahle holka umí!


Frontman Architects Sam Carter na titulce, velmi obsáhlý, otevřený a upřímný rozhovor s ním a plakát? No jasně, vše obsahoval loňský květnový Fakker. K dostání v našem e-shopu.


Architects F!



Architects - Royal Beggars RUS COVER / РУССКАЯ ВЕРСИЯ


Architects - "Royal Beggars"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení