VIDEO: Hentai Corporation řeší namísto drog, sexu a rock'n'rollu plasty

Vydáno: 13.03.2020 10:45 - Jakub Kvizda

EP pojmenované 420603545450 si od začátku března hoví na Youtubech a streamovacích platformách, a aby toho nebylo málo, jeden z jeho kratších songů, "Trash Island", se dočkal i filmového zpracování. Ve spolupráci se studiem DRAWetc. vznikl sexy animák, ve kterém je vážné téma zabaleno do hory odpadů... teda nápadů.
Šestiminutová mňamka, která ukazuje, jak ničíme to, co jsme postavili, a tím pádem ničíme i to, co jsme zničili. Greenpeace totiž nemusí bejt až takový dobráci, jak se zdá, a jako pořádný zvířata si na ně musíme dát pozor.


Po videu ke skladbě "Tragedy of Uncle Hitler" jde o jejich druhý animovaný klip. "Chtěli jsme zase udělat něco trochu jinýho a po vyloženě kresleném klipu jsme toužili už dlouho. Je to taková muzikálová ujetina, ve který zábavnou formou vyprávíme o vážnym současnym tématu, a to znečištění oceánů. Zvířátka, kterým lidi zničej jejich přirozený prostředí, se přesunou na nový území, kterým je ostrov z odpadků, kde jim je parádně. Pak se to ale celý zvrtne, když tam přijedou ekologové a začnou jim to uklízet," popisuje svůj nový materiál kapela.


Hentai Corporation - Trash Island



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení