FOTO: SkullCrusher tour v Brně držkou k podlaze

Vydáno: 09.03.2020 15:55 - Zdeňka Šichová

Pár stálých hostů, pohoda, jen jakýsi pohyb na pódiu, kde se něco chystá. Že by další poklidný večer v brněnském motorkářském doupěti Unleaded Coffee? Ale vůbec - dorazilo přece SkullCrusher Tour, metalová sebranka drtičů lebek!
Po rozjezdu v podobě hostů Stay Down se strhla bouře v podobě Crippled Fingers, kterým nestačilo pódium a poskakovali mezi lidmi i po stolech. Zpěvák řval na všechny, ať se koukají hýbat a celá kapela šla příkladem. A v přední linii kralovali jakýsi Pat a Mat - týpci v hnědých monterkách, kteří pařili jak o život.

Depression Island před startem pozlobila technika, ale čekání se vyplatilo. Z projevu screamera Krátyho měl člověk dojem, že na pódiu nestojí jeden, ale přinejmenším tři zpěváci. Ve vyvýšeném patře malého klubu se skákalo i po pohovkách.

Anthems na závěr spustil nářez, při kterém se někteří z diváků snažili vecpat na (už tak dost malé) pódium. Jeden zkusil skočit a nutno dodat, že tvrdá podlaha se mu zřejmně dost líbila. Při několikátém opakování trefil dost nešťastně kolemjdoucího týpka a vzal ho s sebou dolů. Ten už z dlažby dvakrát nadšenej nebyl.


 

SkullCrusher TOUR 2020

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení