VIDEO: Asking Alexandria chtěj do rádia. Moc tam chtěj!

Vydáno: 06.03.2020 09:20 - Dominik Šidlo

Máme zapotřebí pořád omílat a rozebírat ty prohnané Asking Alexandria? Ale jo, pojďme je sledovat ještě o chvilku déle. Songem "Antisocialist" však AA i u těch tolerantnějších oldschool fans končí.
Největší rádiová popina, jakou Asking Alexandria vydali? Může být. Tady ale nejde jen o odklon od staré tvorby, s tou už musí být smířena i nejtvrdší palice. Spousta reakcí po poslechu "Antisocialist" dokonce postrádá i self-titled album, jež je právě tím kamenem úrazu, který postavil AA do tak rozporuplné situace.


Co se týče současnosti a budoucnosti, skupina konečně poodhaluje plány. 15. května vydá album Like A House On Fire pod Sumerian Records. Bude obsahovat patnáct songů včetně již zveřejněných "The Violence" a "They Don't Want What We Want (And They Don't Care)" a k jeho oslavě si Asking dají celosvětovou jízdu.


Občas sami máme pocit, že se fanouškům nejde zavděčit, že se jim pořád něco nelíbí. Teď máme podobný pocit i u AA a někteří z redakce satisfakci nenašli. Kdo ví, třeba deska přinese překvapení, nebo bude natolik dobrá, že nebude vadit ani zamrzlíkům v éře Stand Up And Scream.

Like A House On Fire tracklist:
01. House On Fire
02. They Don't Want What We Want
03. Down to Hell
04. Antisocialist
05. I Don't Need You
06. All Due Respect
07. Take Some Time
08. One Turns To None
09. It's Not Me (It's You)
10. Here's to Starting Over
11. What's Gonna Be
12. Give You Up
13. In My Blood
14. The Violence
15. Lorazepam


ASKING ALEXANDRIA - Antisocialist (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení