VIDEO: Amaranthe vydávají devastující song. Elize si střihla duet s královnou growlu

Vydáno: 29.02.2020 13:55 - Ondra Weisbauer

A tou nemůže být nikdo jiný než velkolepá Angela Gossow! Ex-zpěvačka Arch Enemy se sice vydala na odpočinek už před mnoha lety, ale je vidět, že z mocného hlasu jí za tu dobu opravdu neubylo. Pořád řve jak ďábel.
Ale zpátky k novému klipu, který má sám o sobě určitě co říct. Vyšel sice na Valentýna, ale romantiku opravdu nečekejte - je o záhubě Země a můžou za to lidé!

"Naše hudba je většinou povznášející, energická a pozitivní. Dříve či později si ale každý musí uvědomit, že se svět kolem nás doslova hroutí a to pěkně rychle! Zneužíváme matičku Zemi a ta nám to vrátí ohněm a smrtí!" vyjadřuje se kytarista Olof Mörck.

Přímo Angela dodává: "Bylo opravdu vzrušující připojit se k Amaranthe v téhle extrémní skladbě i klipu. Nebylo to žádné nahrané vystoupení ve studiu, ale skutečný chlad, odpad, mrtvoly i nepřízeň počasí - realita, ve které žijeme a zanecháváme ji budoucím generacím. Je na čase se probrat a někomu namlátit! Sledujte tyhle lidi, protože už letos vás rozdrtí novým albem i tour!"
 

Amaranthe – Do Or Die feat. Angela Gossow
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení