FOTO: John Wolfhooker naživo kopou jak nervózní klisna před Velkou pardubickou

Vydáno: 23.02.2020 13:00 - Čestmír Jíra a Petr Adámek

John Wolfhooker mají za sebou povedený rok protkaný několika vydanými singly, supportováním Hollywood Undead nebo Enter Shikari a završený releasem alba 313. Do roku 2020 vstoupili opět úspěšně - křtem ve vyprodaném Paláci Akropolis.
Nové songy jsou nabušené niterními emocemi, ovšem naživo mají podobný účinek jak prsty strčený do zásuvky. Kromě rovných i zlámaných beatů, hromady kytarových riffů a dropů a screamů, že by to probudilo celou ulici, se kapela vytasila se zábavnými přednahranými mluvenými vsuvkami mezi skladbami, došlo na pár stage-divů, a pochopitelně na křest alba, čehož se chopil jeden ze šťastlivců z publika. Kluci mají před sebou Brno, Hradec Králové a Plzeň a taky několik gigů v Německu.


Wolfhookerům kryli záda kamaráti zo Slovenska From Our Hands a kamarádi z Hradce Králové Glad for Today a na pódiu se s nimi v tracku "Copycat" objevila Pam Rabbit.

V únorovém Fakkerovi máme plakát John Wolfhooker. Časák seženete v kamenných krámech (ten nejbližší vašemu baráku si můžete najít tady) anebo přes náš eshop. Případně na zbylých českých koncertech JW.

John Wolfhooker poster











 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení