Dvojice ukradla na koncertu Slipknot 24 telefonů, teď musí platit

Vydáno: 21.02.2020 13:50 - Mates Krč

Jestli jste někdy byli na koncertu Slipknot, určitě jste zažili to šílený peklo u "Spit It Out". Celý plac si dřepne a když přijde ten správný čas, všichni začnou skákat a řádit, jako by přišli o rozum. Využila toho jedna povedená dvojice...
Ta totiž byla na jednu z nejslavnějších skladeb Slipknot na koncertu v Manchesteru připravena. Mihaita Marius Caban se na koncert vybavila plavkami, které si dala pod civilní oblečení. Když show opouštěla, byla přistižena se čtrnácti mobilními telefony právě v přebytečné vrstvě oblečení. Odměna? Romantické čtyři měsíce v chládku a povinnost vyplatit 122 liber, což je něco málo přes tři a půl tisíce, každému z poškozených fanoušků.

O něco málo úspěšnější byl Marius Patriche. Ten si z koncertu odnesl "pouhých" deset kousků a od své kolegyně se má ještě co učit. Na druhou stranu - mobily se mu povedlo odtáhnout až na hotelový pokoj. Jenže kluk hloupá telefony nevypnul a sledovací zařízení na jednom z nich brzy přitáhlo policii přímo do jeho ložnice. Co si vysloužil on? Osm týdnů v chládku a povinnost vyplatit stejný finanční obnos pro každého okradeného.

Dva lupiči, ale jen jeden může být vítěz! Čí příběh je podle vás komičtější a zasloužil by si cenu pro kreténa roku? Dejte nám vědět!


Slipknot Spit It Out Live At Download 2009




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení