VIDEO: Lamb of God rozehrávají novou šachovou partii

Vydáno: 17.02.2020 10:50 - Jakub Kvizda

Kompletní pětiletka uběhla od VII: Sturm und Drang, doposud posledního výplodu amerických velikánů Lamb of God. Čekání se ale chýlí ke konci. Na květen je totiž naplánována deska nová, která se svými parametry zdá být značně přelomová.
Název totiž dostala shodný se jmenovkou kapely, což fanouška vždy přiměje lehce zpozornět. Pokud navíc započteme i dva počiny pod hlavičkou Burn the Priest, jedná se o jubilejní desátou řadovku této formace. Představí se na ní také nový bicman. Zakladatelský člen Chris Adler totiž již v kapele není, na bubenické sesli ho nahradil Art Cruz (Winds of Plague, ex-Prong). Slibný zážitek také slibují dva zajímavé vokální featuringy - Jamey Jasta z hardcore hvězd Hatebreed a Chuck Billy, frontman legendárních thrasherů Testament.

Kam se hudebníci koncertně podívají, už mají rozhodnuto. Českou republiku v diáři pro změnu nemají, což ale vzhledem k historickým zkušenostem není příliš překvapivé. Nabízí se tedy alespoň dubnové zastávky v Berlíně, Mnichově či Krakově.



Lamb of God - Checkmate



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení