FOTO: Konfety, ohně, převleky. Five Finger Death Punch přivezli metal pro masy

Vydáno: 15.02.2020 16:40 - Radek Holeš a Petr Adámek

Kolem 10 tisíc lidí bylo o valentýnském večeru zvědavých na tříčlennou metalovou četu v podání Five Finger Death Punch, Megadeth a Bad Wolves.
Headlineři Five Finger Death Punch mají v Česku tak oddanou fanouškovskou základnu, že by jim i větší kapely mohly závidět. Bylo to patrné jak z klasických rudých face-paintů desítek fanoušků v publiku, tak díky sborovému zpěvu většiny refrénů. Kapela přivezla show tak trochu na jistotu - konfetami, ohni a bubenickým sólem se prostě nic nezkazí. Energií nabitý frontman Ivan Moody (a nejen on) hojně komunikoval s publikem, několikrát se převlékl a v závěru ukázal svoje skills v řezání basebalkou do pódia. Parádní dojem zanechali v plné hale Megadeth s uzdraveným Davem Mustainem v čele i dravci Bad Wolves. Velký live report z akce najdete v březnovém Fakkerovi.


Pětistránkový text o dlouhém a únavném boji Ivana Moodyho s chlastem a všech problémech, které mu způsobil, a taky originální plakát kapely najdete ve Fakkerovi 11/2017. Časák seženete v našem eshopu.

 
Fakker 11_2017


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení