Eskimo Callboy bez jednoho z frontmanů, kapelu opustil zpěvák Sushi

Vydáno: 13.02.2020 14:45 - Dominik Šidlo

Fenomenální duo Kevin Ratajczak a Sebastian "Sushi" Biesler už další párty Eskimo Callboy společně nepovedou. Z osobních důvodů se totiž druhý jmenovaný sebral a s kapelou se rozloučil.
"Kapela slaví deset let, ale je to jako včera, kdy jsme ve sklepě psali své první EP. Nicméně jsme se nevyvinuli jen jako kapela, nýbrž i jako lidé. Po dlouhých rozmluvách jsme se všichni shodli, že se Sushi a Eskimo Callboy rozejdou," oznámili pánové v němčině i angličtině na svých sociálních sítích.


Uff, to jsou šoky. A to uplynuly sotva tři měsíce od vydání ještě horkého alba Rehab. Partycoroví šílenci ale určitě flintu do žita neházejí, v procesu už je konkurz dostupný všem fanouškům i nefanouškům, od něhož si kluci slibují nalezení náhrady za Sushiho na postu frontmana. Nechtějí ale kopii jeho hlasu, která za něj zaskočí, chtějí nový směr a hlavně novou energii.

Tak co, jdeš do toho?


O Eskimo Callboy jsme v časopise psali mockrát. Naposledy vloni v prosinci v našem seriálu Tattoo Corner, kde jsme rozebírali Sushiho a Kevinovy kérky. Časák seženete v našem eshopu.


Eskimo Callboy F!



Eskimo Callboy - Prism (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení