Hatebreed se po necelém roce znovu mrknou do Prahy

Vydáno: 21.02.2020 14:55 - Tisková zpráva

Američtí Hatebreed vloni oslavili pětadvacátiny. Letos jedou turné s Parkway Drive a na jednu akci si, aby jim nezchladla krev v žilách, odskočí do Prahy. Stane se tak 8. dubna v pražském Futuru.
Tahle makající a pro HC scénu významná parta okolo zpěváka Jameyho Jasty si svou cestu vyšlapala sama, otevřela dveře dalším kapelám a hlavně se pro spoustu fanoušků stala pojítkem mezi metalem a hardcorem.

Hatebreed jsou si, jako každá "velká" kapela, vědomi, jak mají znít. Pro své metalově nabroušené pojetí hardcore cíleně zachovávají svůj typický drtivý zvuk a postupy (zapamatovatelná melodika, skočné groove riffy, čitelné tempo, razantní rytmika, sbory), přesto umí překvapit. Možná je to Jastovým ovlivněním spoluprací s Kirkem z Crowbar na deskách Kingdom of Sorrow, ale jejich houpavá výzbroj a nekompromisní Jasta s úderným projevem jakoby tím chytli druhý dech.

Pro žádnou kapelu není jednoduché jet s Hatebreed. Nikdo jistě nebude na pochybách, že kapela kádru Stick to Your Guns si s tím poradí. Jedna z nevlivnějších v melodickém hardcoru a všemi pódii protřelí jsou zárukou, že večer ve Futuru začne zostra.

Předprodej probíhá na webu pořadatele Obscure, dále pak v síti Ticketmaster a na předprodejní kase v Lucerna Music Baru.


HATEBREED - Looking Down the Barrel of Today (OFFICIAL MUSIC VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení