Tak jak se vlastně jmenuje? Příběh názvu nové desky Green Day

Vydáno: 09.02.2020 14:40 - Ondra Weisbauer

Punk-rocková legenda Green Day vypustila do světa už třináctou placku, která se jmenuje... Aha. Tak počkat. Dokonce máme na výběr. Takže je to Father Of All Motherfuckers, nebo Father Of All...? Na to už odpoví přímo sám frontman Billie Joe Armstong.
Když se kapela poprvé rozhodla odtajnit název nejnovější desky, nebylo možné si toho nevšimnout, už díky slovu Motherfuckers. Ale postupem času se kvůli cenzuře začalo ono slovíčko vypouštět a i na obalu je překryté jednorožcem. Tak jak to vlastně je?


"Pro dospělé je to Father Of All Motherfuckers. Pro děti a kvůli cenzuře je to jen Father Of All... Ale vlastně to začalo tak, že jsem si načmáral Father Of All Motherfuckers na desku American Idiot. A někdo na to: 'Stejně na žádnou desku to Motherfuckers nedostaneš.' Tak jsem mu odpověděl: 'No fajn, prostě jim tam hodím pitomého jednorožce, protože jednorožce chce každý!' Nakreslil jsem tam jednorožce a překryl nápis. Je docela sranda, že se nakonec opravdu stal ikonou."

Green Day se na pěti stránkách věnujeme ve zbrusu novém, únorovém Fakkerovi. Nechybí ani plakát. Časopis seženete v každé dobré trafice nebo přes náš e-shop.

Green Day F!




Green Day - Oh Yeah! (Official Music Video)

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení