VIDEO: S novými Volumes to chce volume pořádně doprava

Vydáno: 06.02.2020 07:40 - Jakub Kvizda

Americká čtveřice se do studia nikdy dvakrát nehrne, a proto tříletý rozestup od zatím posledního full-length zářezu už ani příliš nepřekvapí. Chuť ale pánům určitě nechybí a v aktuálním singlu holywater vše potřebné napumpovali do necelých třech minut.
Zneklidňující černobílý doprovodný videoklip může vynést na povrch dlouho vytěsněná temná zákoutí nevědomí. Esteticky je to opravdu krásná podívaná. Radost navíc můžou mít příznivci původního křiklouna Michaela Barryho, který se vrátil do kapely ochuzené ještě o kytaristu Diega Fariase, za něhož ještě náhrada nalezena nebyla. Dočasně tuto pozici obsadil Max Schad, zároveň také producent vydaného tracku.

Volumes mezitím navnadili oznámením příprav studiovky, podrobnosti o níž jsou stále pouze mlhavé. Měla by ale vyjít letos pod křídly Fearless Records. Do té doby se ale ještě tito Kaliforňané podívají do světa a v rámci túry se zastaví i v naší domovině (i když je to doslova o prsa). 21. března budou v Jablunkově spolu s Oceans Ate Alaska a Defying Decay otevírat stage pro své krajany z Born of Osiris.


Volumes - holywater



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení