Darkest Hour oslaví 25 let i u nás. Vezou s sebou Fallujah i Une Misére

Vydáno: 17.01.2020 10:35 - Tisková zpráva

Darkest Hour na scéně se svými devíti alby už něco znamenají. Kapela v polovině 90. let stála - třeba spolu s Lamb of God - u obrody amerického metalu a je koncertně zkušená ze všech světadílů, z malých i velkých pódií. Po necelém roce je uvidíme znovu i u nás: 28. ledna v pražském Futuru.
Do založení kapely vlítli s mladickou vášní a energií, ale i jejich obhroublou metal/hardcore/punk divokost zkrotil čas. Ovšem jen na chvíli, byť i tuto polohu Darkest Hour zvládli na výbornou a i, řekněme, mainstreamový zvuk dokázal, jak jsou jako kapela variabilní. Roku 2017 vydala pětice všemi adorovanou desku Godless Prophets & The Migrant Flora, o níž se hovořilo jako o vrcholu jejich kariéry. Produkoval ji na slovo vzatý Kurt Ballou (Converge) a Darkest Hour s albem nejen navázali na své nejlepší období okolo alba Deliver Us, ale i povedeně revitalizovali svůj zvuk, takže se ke slovu v moderním, ale neuhlazeném balení opět dostává duch 90. let.

Návrat Darkest Hour k oslavě 25 let na scéně se ponese opět v dobré společnosti a velkém stylu! Těšit se můžete na progresivně smýšlející a metal obrozující Fallujah s albem Undying Light, sludgově hardcorující Bloodlet z Floridy, jedinečné Islanďany Une Misère s temným, hluboko se zařezávajícím hardcore/post-black zvukem či švédské poctivce Lowest Creature, kteří do ostrého osmdesátkového thrashe nalévají dřevní hardcore sílu!

Předprodej běží na webu pořadatele Obscure, dále pak v sítích Ticketportal, Ticketmaster a na předprodejní kase v Lucerna Music Bar.


Darkest Hour - Enter Oblivion (Official Music Video)

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení