Bubeník Scars on Broadway Roman Lomtadze chystá mini-tour po Česku

Vydáno: 14.01.2020 11:00 - Tisková zpráva

Po nějaké době můžeme v Čechách opět přivítat bubenického mága. Zásadní postava bubenické scény vyráží na turné Drum Empire oslavující čisté hráčské umění a zápal. 15. ledna dorazí do pražského Music-City, o den později se předvede v M-klubu ve Vysokém Mýtě a o další den později v Bounty Rock Cafe v Olomouci.
Roman Lomtadze vyrazil z LA na sólové turné! Už ve středu 15. ledna od 19 hodin můžete jeho bubenická kouzla sledovat zblízka v prostorách hudebního sálu Music City. Pokračovat pak bude přes Moravu a Rumunsko až do Sofie (Bulharsko).

Bubeník Roman Lomtadze je původem z Gruzie. Ve 12 letech se přestěhoval do České republiky, kterou dodnes považuje za svůj domov. Na bicí začal hrát na základní umělecké škole v Liberci a později pod vedením profesora Miloše Veselého vystudoval pražskou Státní konzervatoř. Bubenický post zastával například v kapelách Čechomor, Arakain, Gaia Mesiah, Laura a její tygři nebo s Kamilem Střihavkou. V roce 2007 se přestěhoval do Los Angeles a dnes za Atlantikem působí jako bubeník Scars On Broadway, což je kapela Darona Malakiana známého ze System Of A Down. Je stálým členem projektu Octavision a řady dalších.
Turné se uskuteční i díky společnosti Praha Music Center, která zajistila téměř kompletní nástrojovku.


Daron Malakian and Scars On Broadway - Lives (Official Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení