TOP ALBA 2019 podle redakce Fakkera (XI): vybírá Kamila „Ámos“ Ungerová

Vydáno: 12.01.2020 10:00 - Redakce

Bilancování jsem nikdy nevyznávala. A to hudební už vůbec, neb je to zatraceně těžká disciplína. Stejně jako vloni mi na mysli nejprve vytanuli umělci, kteří mě zklamali anebo mě rovnou nutili mlátit hlavou do zdi. Naštěsí se ale našli i ti, jež si mě znovu (a v některých případech úplně poprvé) získali.
In Flames - I, the Mask CD coverIN FLAMES – I, THE MASK
S prvním poslechem přišlo rozčarování, které působilo nepřekonatelně. Opak se ale stal pravdou. Na festivalu Rock for People si mě Anders Fridén lehkostí a bezprostředností svého projevu natolik získal, že jsem si I, The Mask oblíbila stejně jako předcházející Battles. Současná tvorba In Flames má totiž naživo stejnou sílu jako ta devadesátková, kterou pochopitelně nic nepřekoná. Pokud k Fridénově formaci přistoupíte s vědomím, že se k melodic death metalu z dob kytaristy Jespera Strömblada a baskytaristy Petera Iwerse, nikdy nevrátí, oblíbíte si i současné In Flames.

Soilwork - Verkligheten
Knocked Loose - A Different Shade of Blue
Rival Sons - Feral Roots
Cursed Earth - The Deathbed Sessions

CO SE DO TOP 5 NEVEŠLO: Blood Youth - Starve, Periphery - Periphery IV: Hail Stan, Alter Bridge - Walk The Sky, Bad Wolves - N.A.T.I.O.N, Wage War - Pressure

TOP AKCE 2019: Alter Bridge, 20. listopadu, Berlín, Columbiahalle


In Flames - Follow Me (Official Lyric Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení