Bring Me the Horizon přišli s nejšílenějším dílem kariéry. Nový počin si pohrává s technem

Vydáno: 28.12.2019 16:05 - Mates Krč

Zcela bez oznámení, žádné cavyky kolem. Co se rostlo s každým albem a vrcholilo u letošní Amo, je teď završeno. Deska s šíleně dlouhým názvem odhazuje rockové okovy a ukazuje Bring Me the Horizon ve zcela v odlišném světle.
music to listen to~dance to~blaze to~pray to~feed to~sleep to~talk to~grind to~trip to~breathe to~help to~hurt to~scroll to~roll to~love to~hate to~learn to~plot to~play to~be to~feel to~breed to~sweat to~dream to~hide to~live to~die to~go to. Tak zní celý název nového výtvoru z dílny Bring Me The Horizon, které budeme považovat spíše za EP, než regulérní album, přestože délka je dost krutá. Osm skladeb trvá přes hodinu a čtvrt, z toho nejdelší track "Underground Big {HEADFULOFHYENA}" neuvěřitelných 24 minut. K slyšení je také několik dalších umělců - Halsey, Happyalone., Toriel, Yonaka, Lotus Eater a Bexey.

Je to Jordanova práce. O tom není pochyb. Po kytarách (téměř) ani stopy, i Oliho hlas je tu zřídka. Počin se ani nesnaží skrývat, že s rockem, natož metalem, nemá nic společného. Je to totálně experimentální kousek a osloví opět asi úplně jiné spektrum lidí. Dalo se to ale čekat. Zpěvák Sykes totiž na nové fungování kapely nedávno upozorňoval. Pro NME se rozmluvil následovně: "Nemáme už v plánu dělat desky. Uvažujeme nad kratšími deskami. Plán je příští rok vydat několik nahrávek." A toto je výsledek.

Za pár měsíců se možná dočkáme rockového či metalového alba. A nebo taky ne. To je momentálně pro fanoušky záhada. Kam budou BMTH směřovat příště?


Bring Me The Horizon - GO TO
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení