VIDEO: Přání fanoušků vyslyšeno. Slipknot mají klip k Nero Forte

Vydáno: 17.12.2019 10:30 - Mates Krč

Když na začátku srpna vyšlo po dlouhých pěti letech nové album z dílny Slipknot We Are Not Your Kind, poprask se kromě již dříve vydaných singlů "Unsainted" a "Solway Firth" strhnul především kolem pecky "Nero Forte". A ta má konečně video!
Budete hrát "Nero Forte" živě? Bude mít videoklip? Asi dvě nejčastější otázky fanoušků po zveřejnění We Are Not Your Kind. Na první otázku přišla odpověď rychle. Koneckonců proč by Slipknot zklamali hory fanoušků, kteří chtěli mít zmíněnou skladbu v setlistu za každou cenu. Jako splněný si nyní může devítka odškrtnout také druhý dotaz. Clown se (opět) posadil na režisérskou židli a natočil relativně jednoduchý, ale působivý klip. Slipknot v plné kráse, nasrání jako z roku 99 a detailnější pohled na Coreyho masku, jež opět jako její předchůdce zklidila vlnu nevole.

Jak na song kouká jeden z kapelních skladatelů Jim Root? Odpověděl pro Kerrang!: "Skladbu napsal Clown, je skvělá. Svojí atmosférou připomíná 'Psychosocial' z roku 2008. Shawn byl vždy výborný bubeník a perkusionista, umí ale také parádně psát a dost nám pomáhá. Jakmile se přidá ještě Corey, špicově se nám pracuje. Když jsme poté dávali dohromady zpěv a něco tomu chybělo, Clown vymyslel brilantní boční vokál. Díky němu jsem se do songu zamiloval."


Slipknot - Nero Forte (Official Video) 





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení